Intrinsieke Motivatie versterken met TaakBalans

De innovatieve software van TaakBalans geeft medewerkers inzicht in het eigen functioneren en helpt de intrinsieke motivatie te versterken en op peil te houden.

 

Door alle werkzaamheden van het team automatisch te analyseren ontstaat er een duidelijk beeld van de taken die worden uitgevoerd en heeft elke medewerker de regie over het eigen functioneren. Deze objectieve beoordeling op doelmatigheid wordt gepresenteerd met behulp van duidelijke grafieken die de voortgang en groei van de medewerker laten zien.

Met deze doorlopende beoordelingsmethode worden ontwikkeling en betrokkenheid van de medewerker gestimuleerd en leidt dit tot een betere balans in het team. Elke medewerker kan zijn functioneren vergelijken met het gemiddelde van de andere teamleden om bewustwording te creëren van zijn of haar talenten en verbeterpunten.

De medewerker heeft tevens de mogelijkheid de gegevens met de leidinggevende te delen zodat er transparantie ontstaat en processen verder kunnen worden geoptimaliseerd. De effecten van procesoptimalisatie, coaching en andere veranderingen worden snel duidelijk gemaakt in de grafieken.

Ervaar meer werkplezier en betrokkenheid van medewerkers met TaakBalans voor een beter bedrijfsresultaat.

 

Download hier de flyer.

 

Door: Herman Nijmeijer